- 2D echo

- 3-4D-HD live

Wat is een 3-4D echo in HD life?

 

 

Bij deze echo’s kijken we eerst in 2D hoe de baby ligt. Het echo apparaat zet alle 2D plaatjes razendsnel op een rij en creëert zo een 3D beeld. Bij een 3D beeld zie je diepte en kleur. Beweegt de baby dan noemen we het 4D. Met de huidige HD-kwaliteit krijg je zo een prachtige beelden van de baby.

 

Vanaf 25 weken wordt het gezichtje van de baby wat voller en kunnen we prachtige plaatjes van het gezichtje maken. Het lijfje kunnen we voor een groot deel ook nog in beeld brengen, omdat er nu nog ruim vruchtwater is.

 

Een prima periode is rond 27-28 weken. Er is dan nog voldoende vruchtwater en de baby kijkt vaak omhoog, wat de mooiste plaatjes geeft. Mocht het toch niet lukken, dan hebben we nog ruim de tijd om het nog een keer (gratis) te proberen.

 

Bij een pretecho kom je om in alle rust even naar de baby te kijken. We willen de mooiste plaatjes/beelden van de baby maken. Daar gaat het om bij deze echo. Mocht het zo zijn dat we iets bijzonders zien, dan vertellen we dat, maar het is geen medische echo, dus we gaan er niet naar op zoek.

 

We maken gebruik van ongevaarlijke geluidsgolven. De duidelijkheid hangt af van de ligging van de baby, de ligging van de placenta, de huid en het postuur van de moeder. Zo zijn er verschillende factoren die het beeld van een echo bepalen.

 

Wij rekenen geen toeslag bij een meerling zwangerschap, maar meldt het wel even als je een afspraak maakt. Voor een meerling is de beste tijd rond de 25 weken.

Kom je alleen of met z’n 2-en. Met je partner of met vrienden en familie. Gezellig! We hebben voldoende ruimte.